Ny instruktør og PT

Ny instruktør og PT

Toppidrettsutøver, nå hos oss som PT, instruktør og resepsjonist.


Her er en liten hilsen fra Kamilla:


Jeg heter Kamilla Olaussen, og er født og oppvokst i den fine byen Fredrikstad for 24 år siden. Jeg har siden jeg var liten elsket å være ute i naturen og være aktiv, noe jeg fremdeles liker best av alt.

En variert og sporty oppvekst kan jeg takke min spreke familie for.

I dag er jeg toppidrettsutøver i orientering, og jeg gleder meg til å jobbe deltid som instruktør, personlig trener og resepsjonist på flotte Spenst!
Jeg har drevet med orientering så lenge jeg kan huske. Som yngre tok jeg flere NM-medaljer i juniorklassen, før jeg tok steget opp i seniorklassen og kunne matche meg mot de aller beste i verden. Jeg flyttet fra Fredrikstad til Oslo for å studere, hvor jeg har fullført en bachelor i økonomi og ledelse, samt utdannelse som personlig trener gjennom Active Education. I orienteringsløypa har jeg så langt tatt både NM-gull og -bronse i seniorklassen, samt bestenotering med 13. plass i World cup og 6. plass i EM-stafett.
Denne våren flyttet jeg hjem til Fredrikstad, og fikk samboer, og landslagskollega, med meg på lasset tilbake til byen ☺ I 2019 arrangerer nemlig Østfold VM i orientering og vi ønsker å være best mulig forberedt når den tid kommer. Dagene og ukene mine inneholder stort sett kun trening. Jeg trener 12-13 økter i uka, fordelt på løping med og uten kart, sykkel, ellipse og styrke. Jeg ønsker å bruke den tiden jeg har til rådighet til å inspirere og få enda flere Fredrikstadfolk til å bli glad i å være fysisk aktive.<< Tilbake
Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon