Nye medlemskap 2018

Nye medlemskap 2018

Spenst som kjede har oppdatert ulike medlemskap, tilpasset nåtidens medlemmer. Her er våre medlemskap:


* Plussmedlemskap: Det enkelte medlem får to PT-timer per år. Medlemmet kan delta på alle gruppetimer og ellers bruke senteret fullt ut i åpningstiden. Du får også trene gratis hos alle andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet koster kr.549 per måned. Elektronisk armbåd, som gir tilgang til senter, garderobeskap og innehar forsikring inngår også i månedsprisen.

* Basismedlemskap: Et perfekt medlemskap for de som vil delta på vårt senters aktiviteter, men ikke trenger gratis tilgang hos andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet koster kr.399 per måned enten du er tenåring, student, senior eller ufør. Engangs innmeldingsavgiftavgift er kr.299.

* Bedriftsmedlemskap: Bedrifter kan inngå avtaler med Spenst Brygga for sine ansatte. Priser avtales med den enkelte bedrift ut i fra antall brukere og ønsker, om du vil delta på gruppetimer og få tilgang til andre senter i Spenstkjeden.

* Kontantabonnement: Betal ditt medlemskap for et år og du betaler kun kr.4200. Beløpet betales i sin helhet ved innmelding og gir rett til full bruk av senteret i et år fra innmeldingsdato. Legg merke til at du ikke kan trene gratis hos andre senter i Spenstkjeden med dette abonnementet.

* Månedsmedlemskap Pluss: Kan kjøpes for en måned av gangen og medlemmet kan delta på alle ønskede gruppetimer og bruke senteret fullt ut i åpningstiden. I denne tiden får man også trene gratis på andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet koster kr.649, som betales med kort eller kontant for en måned av gangen.<< Tilbake
Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern