Våre medlemskap og priser.

Våre medlemskap og priser.

Vi gleder oss til å se deg hos oss! Medlemskap og priser


Du er velkommen til å ringe 48328006 for nærmere info, se også facebook:https://www.facebook.com/Spenstfredrikstad/

VÅRE MEDLEMSKAP OG PRISER:

* Basismedlemskap:

Et perfekt medlemskap for de som kun trener hos Spenst Brygga og ikke har behov tilgang hos andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet inkluderer ikke gruppetimer og koster kr.399 per måned enten du er tenåring, student, senior eller ufør.

Er du i alderen 12-16.år er veiledningstime med Personlig trener inkludert. Engangs innmeldingsavgiftavgift er kr.299.

* Basis gruppe:

Et perfekt medlemskap for de som kun trener hos Spenst Brygga og ikke har behov tilgang hos andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet inkluderer gruppetimer og koster kr.499 per måned enten du er tenåring, student, senior eller ufør.

Er du i alderen 12-16.år er veiledningstime med Personlig trener inkludert. Engangs innmeldingsavgiftavgift er kr.299.

* Plussmedlemskap: Det enkelte medlem får to PT-timer per år. Medlemmet kan delta på alle gruppetimer og ellers bruke senteret fullt ut i åpningstiden. Du får også trene gratis hos alle andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet koster kr.549 per måned. Elektronisk armbåd, som gir tilgang til senter, garderobeskap og innehar forsikring inngår også i månedsprisen. Engangs innmeldingsavgift er kr.299.

* Bedriftsmedlemskap: Bedrifter kan inngå avtaler med Spenst Brygga for sine ansatte. Priser avtales med den enkelte bedrift ut i fra antall brukere og ønsker, om du vil delta på gruppetimer, ha egne timer eller få tilgang til andre senter i Spenstkjeden.

* Månedsmedlemskap Pluss: Kan kjøpes for en måned av gangen og medlemmet kan delta på alle ønskede gruppetimer og bruke senteret fullt ut i åpningstiden. I denne tiden får man også trene gratis på andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet koster kr.599, som betales med kort eller kontant for en måned av gangen. 

* Kontantabonnement: Betal ditt medlemskap for et år og du betaler kun kr.3900 for fri trening unntatt gruppetrening, med gruppetrening koster årsmeldemskap kr.4500. Beløpet betales i sin helhet ved innmelding og gir rett til full bruk av senteret i et år fra innmeldingsdato. Du har har ikke tilgang til å trene gratis hos andre senter i Spenstkjeden.

* Dropp-inn time og klippekort: En dropp-inn time koster kr.150, et klippekort koster kr.1250 for ti klipp. Dette gir rett til å Spenst Bryggas aktiviteter fullt ut, men gjelder ikke gratis trening hos andre senter i Spenstkjeden.

NB! Alle våre medlemskap(med unntak av dropp-inn og klippekort og månedsabonnement) krever tolv måneders bindingstid. Vi er et fullservice senter og jobber hardt for at det enkelte medlem skal få langvarig glede og positiv helseeffekt av sitt medlemskap hos Spenst Brygga. Dette krever kontinuitet og kvalitetssikring av ansatte, instruktører og PTs.

Mvh Morgan Andersen, Senterleder.

Dersom du ønsker Personlig Trener kan du ta kontakt med oss om tilbud ut i fra det antall timer du ønsker.<< Tilbake
Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern