Ny fysioterapeut

Ny fysioterapeut

Ring 45917734. Spenst medlemmer får 10% rabatt på all behandling.


En fysioterapeut er opptatt av kroppsfunksjon, sett i sammenheng med individet som helhet.

Du er velkommen for vurdering, behandling og forebygging av smerter/ skader/plager i muskel- og skjelettsystemet hos oss, samt ergonomivurderinger på arbeidsplassen/i hjemmet.

UTEN VENTETID

Kan gjelde deg med: langvarige smerter, fibromyalgi, ryggsmerter, skulderproblematikk, komplekse problemstillinger, skader, etter operasjon, deg som fått hofte-/kne protese, hatt brudd i håndledd/albu/kne/skulder, sliter med å gå ned i vekt, har nedsatt hjertefunksjon, har osteoporose, har utfordringer med balansen, og/eller har andre fysiske utfordringer grunnet skade eller sykdom som hindrer deg i å ha en god hverdag eller senker din livskvalitet.

Behandling kan bestå av: Treningsterapi, trening i slynger, bløtvevsbehandling, mobilisering av ledd, tøying, massasje, triggerpunktsbehandling, avspenning, holdningskorrigering, nervemobilisering, trening av motorisk kontroll ved endret neuromuskulær aktivering bl.a.

Anna som Fysioterapeut er autorisert helsepersonell og har sin utdannelse fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Hun brenner sterkt for å hjelpe pasienter som mangler tilbud, og starter treningsgrupper for pasienter med hjertesvikt, osteoporose, fibromyalgi, og ryggsmerter her på SPENST.

Selv har hun en intensiv historie med kampkunst (Aikido og Tai Chi), og er veldig glad i alle typer dans. Liker at være ute i det frie, og elsker sin jobb! Hun er flink til å få god kontakt med sine pasienter da hun bryr seg genuint, og er iherdig og engasjert når det kommer til å prøve å finne ut av vanskelige og komplekse problemstillinger. ″Man er aldri ferdigutdannet som fysioterapeut. Hver menneskes problemstilling er unik, og man må som terapeut ha en nysgjerrighet kombinert med en genuin drive å hjelpe mennesker, for å kunne hjelpe den enkelte best mulig.

VELKOMMEN TIL OSS Priser: 600 kr/behandling Varighet av behandling etter behov (30-60 min) Ring 45917734 Spenst medlemmer får 10% rabatt på all behandling<< Tilbake
Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern