MA Energy Boost

MA Energy Boost

MA Energy Boost er så langt tatt godt i mot. Under finner du en forklaring på virkningene de forskjellige røttene, urtene og plantene har på brukerne rent vitenskapelig bevist. En flaske er på 250 ml og er til en måneds forbruk. Den kan kjøpes hos Spenst Brygga foreløpig.


 

Chaga
Chaga påvirker kroppens motstandskraft og tilpasningsevne ved å stimulere hypofysens produksjon av ACTH (adrenokortikotropt hormon). Dette hypofysehormonet får binyrene til å produsere hormoner som virker styrkende på kroppens motstandskraft mot stress og kroniske sykdommer.
Polysakkaridene som finnes i Chaga bidrar til å gi energi og bedring av humøret ditt. Polysakkarider gir deg en langvarig energi som varer hele dagen.
Chaga kan forbedre utholdenhet og styrke. Russerne har brukt det i århundrer for å øke styrke og utholdenhet (spesielt i de kalde månedene). Soppen forbedrer glykogenlagring og reduserer melkesyre.

Schizandra
Schizandra kan gi en energi “boost” ved at den stimulerer nervesystemet og gir hjernen en fornyet følelse av fokus. Den gir bedre blodsirkulasjon og gjør at blodkar lettere utvider seg. Andre ting den er kjent for er at den øker lyst og utholdenhet, og kan hjelpe mot søvnløshet.
Schizandra har evnen til å øke kroppens motstandskraft mot stress. Den kan balansere kroppsfunksjonene, noe som gir seg uttrykk i økt mental klarhet og større fysisk yteevne og utholdenhet. Schisandra normaliserer blodsukkeret og blodtrykket, reduserer høye kolesterolverdier, styrker binyrene og gir energi til RNA- og DNA-molekylene slik at de effektivt kan gjenoppbygge cellene i kroppen. Schisandra er også en antioksidant som har vist seg mer effektiv enn vitaminer i å bekjempe frie radikaler.

Rosenrot
Rosenrot bidrar til å redusere tretthet om en blir utsatt for stress. Den minsker utskillingen av stresshormoner og er blodsukkerregulerende. Bedrer oksygenopptaket er prestasjonsøkende og generelt styrkende. Den er en kraftig antioksidant, virker mot depresjon og er et naturlig afrodisiakum.
Takket være dens mangesidige egenskaper, fra økt energiproduksjon til antioksidantvirkning og DNA-beskyttelse, kan denne vidunderurten øke kroppens evne til å motstå mutasjoner som igjen kan føre til utvikling av svulster. Rosenrot hjelper blant annet til med å gjenopprette binyrenes funksjon. Sammenlignet med andre sentralstimulerende stoffer, gir Rosenrot en moderat økning i energien, en økning som ikke virker avkreftende på systemet og som tillater at man raskt tar seg inn igjen etter stresset.

Yerba Mate
Yerba Mate er kjent for å gi en rask økning av energinivået og samtidig gjøre at energien holder seg høy gjennom en lengre periode av dagen.
Yerba Mate kan også øke fokus og konsentrasjon. Yerba Mate kan øke energien gradvis og er ikke stressende slik at det går ut over søvnen.
En vanlig kopp yerba Mate inneholder noe mindre koffein enn kaffe (50-100 mg per 0.25 l) mens kaffe inneholder (100-250 mg).

Russisk Rot (også kalt Siberian Ginseng)
Russisk rot er kjent for å gi mer energi enn andre typer ginseng samtidig som den er svært avstressende. Den gir en langvarig energi og hever nivåene av oksygen i blodet.
Den er et adaptogen som har en styrkende effekt på alle organer. Studier har vist at ekstrakt av russisk rot øker den mentale styrken, arbeidsevnen og kvaliteten på arbeid utført under stressede situasjoner og i konkurransesammenheng.
Russisk rot er prestasjonsfremmende, den øker opptaket av oksygen i blodet, fjerner melkesyre fra musklene og styrker den fysiske utholdenheten.
Den øker konsentrasjon, prestasjon og gir mer energi. Spesielt gunstig for den som driver fysisk aktivitet og vil prestere ekstra. Mange vil også oppleve bedre utholdenhet og vitalitet.

Acai
Acai øker kroppens energinivå, i tillegg til utholdenhet. Acai reduserer tretthet, forbedrer konsentrasjonen og lindrer utmattelse. Spesielt etter trening forhindrer den tretthet og utmattelse.

Kvann
God c-vitaminkilde, bra for tarmbalanse, anerkjent gjennom mer enn 1000 år.

Goji - Superfruit
Gojibæret inneholder karotenoider, og det er dette pigmentet som gir bæret dens røde farge. Gojibæret inneholder mer c-vitamin enn appelsiner, mer betakaroten enn gulrøtter og mer jern enn spinat. Gojibæret inneholder også de helt unike polysakkaridene. Det lille røde bæret er også full av andre næringsstoffer; proteiner med 18 av 22 aminosyrer, 21 ulike mineraler, deriblant mangan, zink, jern, kobber, krom, magnesium, kalsium, natrium, kalium samt de fleste sporemner.

Løvetann
″Løvetannblad brukes som urindrivende middel og virker dessuten på høyt blodtrykk ved å redusere kroppens væskemengde. Løvetannrot er et av de mest effektive avgiftende midlene. Den hjelper lever og galle med å fjerne avfallsstoffer og stimulerer nyrene til å fjerne giftstoffer gjennom urinen. Det er et bemerkelsesverdig avbalansert middel som fremmer elimineringen av gifter som stammer fra infeksjoner eller forurensing. Den har stor terapeutisk virkning på mange sykdommer, heriblant forstoppelse, hudlidelser som kviser, eksem og psoriasis, og revmatiske sykdommer, som osteoartrititt og ekte gikt. Så vel løvetannblad som rot har tydelig virkning på galleblæren og brukes til forbygging av gallestein″.

Timian
Antiseptisk, bakteriehemmende, virushemmende, sopphemmende, betennelseshemmende, slimløsende, krampeløsende, hostedempende, styrkende, muskelavslappende, immunstyrkende, appetittstimulerende, fordøyelsesfremmende, febersenkende, svettedrivende, urindrivende og sårhelende.

Jernurt
Jernurt er et generelt styrkemiddel med en skarp, bitter smak og en kald energi. Urten angis i ulik litteratur å ha følgende egenskaper: Nervestyrkende, mildt beroligende, avslappende, søvndyssende, antidepressiv, blodtrykkssenkende, svettedrivende, urindrivende, avførende, fordøyelsesfremmende, magestyrkende, leverstyrkende, gallestimulerende, blodrensende, avgiftende, livmorstimulerende, menstruasjonsdrivende, stimulerer melkeproduksjonen, krampeløsende, antikoagulerende, sammentrekkende (astringerende), antiseptisk, betennelseshemmende, blodstillende, sårhelende, smertelindrende, slimløsende, febersenkende og afrodisierende. I kinesisk urtemedisin er jernurt ansett som et anti-malariamiddel.

Peppermynte
Fordøyelsesfremmende, appetittvekkende, galledrivende, kvalmedempende, brekningshemmende, tarmgassdempende (karminativ), sammentrekkende, bedøvende, betennelseshemmende, antiseptisk, bakteriehemmende, virushemmende, sopphemmende, avkjølende, åreutvidende, smertestillende, krampeløsende, beroligende, slimløsende, urindrivende, svettedrivende, menstruasjonsregulerende, hostedempende og friskt rensende på hud og slimhinner. Psykisk oppløftende, avslappende og nervestyrkende.

Noni juice
Nærende, styrkende, energigivende, fordøyelsesregulerende, krefthemmende, smertestillende, blodtrykksregulerende, blodsukkerregulerende, immunstyrkende, betennelseshemmende, antibakteriell, blodrensende, avførende, astringerende (sammentrekkende), menstruasjonsregulerende, oppmyknende, beroligende. Noni virker dessuten styrkende på hud og hår, og er en kraftig antioksidant.

Rødkløver
Blodrensende, oppmyknende på hud og kjertler, slimløsende, krampeløsende, nærende, avslappende, betennelseshemmende, urindrivende, febernedsettende og krefthemmende. Rødkløver er dessuten et fytoøstrogen som kan virke hormonbalanserende i overgangsalderen.

Russisk rot
Generelt styrkende styrker immunforsvaret, øker mengden og aktiviteten til T-lymfocytter, stimulerer funksjonen til binyrene, kolesterolsenkende, blodsukkersenkende, blodtrykksøkende, bremser aldringsprosessen, beskytter mot forkjølelser og influensa.<< Tilbake
Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern