Vi har åpent

Vi har åpent

Vi gleder oss til å se deg på trening!


Vi gleder oss til å se deg igjen på trening hos Spenst Brygga.

Vi har innført nye og viktige smittevernsrutiner for at du skal oppleve trygg trening hos oss når vi gjenåpner senteret fra 15. juni.

Trygg trening er ikke en motsetning til gode treningsresultater. Å være hos oss skal være en god opplevelse. Tiden du er hos oss skal være like bra som før Covid-19, og samtidig skal du være trygg.

Du vil se oppslag på senteret og vi ber deg om å hjelpe oss å følge disse. Dette innebærer først og fremst å vaske hendene regelmessig og rengjøre alt utstyr du benytter på trening. Alle fasiliteter vil være åpent som normalt.
Dersom du ikke har behov for å benytte deg av garderobe oppfordrer vi deg til å komme ferdig skiftet til trening og dusje hjemme. Du må huske å bruke innesko når du trener(Det vil si sko som aldri er brukt i uterom). Badstuene vil være stengt. Husk å registrere ditt elektroniske armbånd ved ankomst Spenst Brygga.

Det er satt opp hygienestasjon ved inngangen. Alle våre medlemmer må vaske eller rengjøre hendene med antibac ved ankomst. Toaletter er åpne, og det er som vanlig antibac i alle deler av senteret, slik at du også har tilgang til god håndhygiene under treningen. I tillegg til at du hjelper til med å vaske utstyret du tar i etter bruk, har vi selvfølgelig også oppgradert våre renholdsrutiner, og følger alle retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet for å gi deg TRYGG trening.
Dersom du er i en risikogruppe og er usikker på om du kan trene ber vi deg ta kontakt med oss for veiledning.

Åpningstider
I tiden 15. juni – 21. juni har vi bemannet senter fra kl.08.00 - 20.00.

I sommer er senteret er åpent for innlogging med elektronisk armbånd i tiden 05.00 – 23.30 alle ukedager og i helger fra kl.06.00 – 22.00.

Fra 22.juni innføres som vanlig sommertid der vi er bemannet fra kl.09.00 – 17.00.

Mvh
Spenst Brygga
Morgan Andersen<< Tilbake
Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern