Om oss

Om oss


Spenst Brygga i Fredrikstad åpnet 1.august 2012. Vi tilbyr trening til alle i nydelige lokaler ved elvebredden Dampskipsbrygga i Fredrikstad, med topp moderne utstyr. Alle våre ansatte har fokus på at du som kunde skal trives, som medlem i Spenst. 


Spenst Fredrikstad er en del av Spenst Norge kjeden, med lokale eiere og profil. Spenst har en ledestjerne - trening for alle, og vårt senter er bygget opp i forhold til dette. Vi tilbyr spinningsal, Personlig Trener rom, Aerobic sal og en herlig sal for ulike typer styrketrening og kardiotrening.

Vi samarbeider med Brygga Klinikken, som du finner i våre lokaler. De tilbyr naprapattjenester. Her får kunder med artrose tilbud om Crespine gelbehandling, en behandling Brygga Klinikken har rettigheter til i Norge.

Vi er meget stolte av å kunne tilby Grete Roede metoden, som en integrert del av vårt senter. Grete Roede er et varemerke innen vektreduksjon og livstilsendring, og vi tilbyr kursing og trening for alle aldre. Vi har kursleder fra Grete Roede hos Spenst Brygga. Grete Roede arbeider innenfor de rammer som er gitt av helsemyndighetene. 

Vi har et unikt samarbeid med alle severingssteder i samme bygg, der vi tilbyr våre medlemmer % på mat og kaffe, samt spesielle tilbud som ukentlig sendes ut til våre medlemmer etter oppstart.Vi har avtaler med flere brdrifter i byen, som oppdateres fortløpende. Vår egen Spenst App lanseres i september 2012. 


Kontakt oss


Adressen er:

Spenst Brygga

Dampskipsbrygga 12-14, 1607 Fredrikstad.

Telefon: 48317400

E-post: brygga@spenst.no


Bilder fra senteret:

(Klikk på bildene)

Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern