Filosofi

Filosofi

Det er enkelt å trene

Dagens treningssenter minner ikke mye om åttiårenes helsestudio. Treningsapparatene er designet, utviklet og produsert av spesialister. Spesialister på anatomi, fysiologi. Det som før var oppskriften: tunge baseøvelser med frie vekter er i dag blitt til spesialapparater som lar kroppen din jobbe i sin optimale bane (kurve) og i sin mest naturlige utførelse. De frie vektene er fremdeles tilstede, men hovedbruken ligger i apparatene som lar deg isolere den enkelte muskelgruppe. Dette gjør det mulig å trene med liten risiko for skader. Vi tilbyr også nyheten Qeenax, som er et unikt produkt for de som vil trene med personlig trener i gruppe eller alene.

Variasjon i treningen er viktig for kroppen

Cardio fitness (kondisjonsapparater): Elipsemaskiner, tredemøller, spesialsykler, gir gode muligheter for kondisjonstrening, man bestemmer selv tempoet og lengde på økten. Vi har kjøpt kranksykler til de som ikke kan løpe, gå eller sykle, som må bruke armer i kardiotreningen.

Treningssenteret er et sosialt samlingssted

Vi har et bredt gruppetreningstilbud. Stikkord for salaktiviteter hos Spenst er: Lek deg sprek. Variasjon fra det enkle lette til hardere og mer avansert trening. 

Spenst treningssenter gir muligheten for mangfoldig trening,

Vi har utrolig mange treningsmuligheter, både når det gjelder styrke og kondisjon. Kyndige instruktører tilrettelegger treningen for deg, og følger opp din utvikling. Du velger selv start nivået. Treningsprogrammet kan oppdateres når du selv ønsker det. Senteret er inndelt i ulike soner, som tar deg med på en treningsreise av variasjon. Hos oss kan du trene sundt og variert hver gang du trener.

Filosofi

Vår filosofi er: dersom kunden trives så trives vi.

Visjon: vi gjør fysisk aktivitet til en livsstil gjennom kundefokus, opplevelse og innovasjon. Vi gir folk i Fredrikstad en bedre livskvalitet. 

Mål: være best på kundebehandling, personlig oppfølging og aktivitet. Vi snakker med alle våre klubbmedlemmer hver dag. Alle våre ansatte er topp kvalifiserte og stoler på at kollegaene gjør sin jobb 100%.
Verdigrunnlag: vi skaper effektivt og fungerende lagarbeid til beste for kunder og ansatte gjennom glede, respekt, åpenhet, kommunikasjon og empati. For våre ansatte og eiere er dette mer enn en jobb, det er en livsstil.
Filosofi: Dersom kunden trives så trives vi.

Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern