Prisliste

Aktivitet/ medlemskap: Innhold/pris:
Kontakt oss

Under kan du se unike medlemskap og våre priser gjeldende fra 1.januar 2018. Vi selger PT-pakker til både medlemmer og ikke medlemmer, samt unike løsninger for bedrifter. Ring 48328006 eller 48317400 for info, eller send mail til morgan@spenst.no. Hos oss kan du trene fra du fyller tolv år.


* Basismedlemskap: Et perfekt medlemskap for de som kun trener hos Spenst Brygga og ikke har behov tilgang hos andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet inkluderer ikke gruppetimer og koster kr.399 per måned enten du er tenåring, student, senior eller ufør. Er du i alderen 12-16.år er veiledningstime med Personlig trener inkludert. 

* Basis gruppe: Et perfekt medlemskap for de som kun trener hos Spenst Brygga og ikke har behov tilgang hos andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet inkluderer gruppetimer og koster kr.499 per måned enten du er tenåring, student, senior eller ufør. Er du i alderen 12-16.år er veiledningstime med Personlig trener inkludert. 

* Plussmedlemskap: Det enkelte medlem får tilbud om PT-time. Medlemmet kan delta på alle gruppetimer og ellers bruke senteret fullt ut i åpningstiden. Du får også trene gratis hos alle andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet koster kr.549 per måned. Elektronisk armbåd, som gir tilgang til senter, garderobeskap og innehar forsikring inngår også i månedsprisen.

* Bedriftsmedlemskap: Bedrifter kan inngå avtaler med Spenst Brygga for sine ansatte. Priser avtales med den enkelte bedrift ut i fra antall brukere og ønsker, om du vil delta på gruppetimer, ha egne timer eller få tilgang til andre senter i Spenstkjeden.

* Månedsmedlemskap Pluss: Kan kjøpes for en måned av gangen og medlemmet kan delta på alle ønskede gruppetimer og bruke senteret fullt ut i åpningstiden. I denne tiden får man også trene gratis på andre senter i Spenstkjeden. Medlemskapet koster kr.599, som betales med kort eller kontant for en måned av gangen.

* Kontantabonnement: Betal ditt medlemskap for et år og du betaler kun kr.3990 uten tilgang til gruppetimer og kr.4500 med tilgang til gruppetimer. Beløpet betales i sin helhet ved innmelding og gir rett til full bruk av senteret i et år fra innmeldingsdato. Du kan ikke trene gratis hos andre senter i Spenstkjeden.

* Dropp-inn time og klippekort: En dropp-inn time koster kr.150, et klippekort koster kr.1250 for ti klipp. Dette gir rett til å Spenst Bryggas aktiviteter fullt ut, men gjelder ikke gratis trening hos andre senter i Spenstkjeden.

NB! Alle våre medlemskap(med unntak av dropp-inn og klippekort og månedsabonnement) krever tolv måneders bindingstid. Vi er et fullservice senter og jobber hardt for at det enkelte medlem skal få langvarig glede og positiv helseeffekt av sitt medlemskap hos Spenst Brygga. Dette krever kontinuitet og kvalitetssikring av ansatte, instruktører og PTs.

Mvh Morgan Andersen, Senterleder.

Dersom du ønsker Personlig Trener kan du ta kontakt med oss om tilbud ut i fra det antall timer du ønsker.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i prislisten. Ta kontakt på telefon eller morgan@spenst.no. for mer informasjon.
Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern