Mai

Mai

Hellidager Mai 16

 

5. Mai

Åpent 0600 - 1000            

Styrke 30 /cx 30       kl 09.30

Løpegruppe 30         kl 17.20

Bodypump               kl 18.00

Strong Curves          kl 19.00

 

Mandag 16. Mai 

Åpent 0900 - 1800  

Bodypump30 / cx 30   kl 09.30

 

Tirsdag 17.Mai 

STENGT

Exeo Parkour Step @ Spenst

Exeo Parkour Step @ Spenst

Kjære medlem! Spenst brygga, som første treningsenter i verden, ønsker dere velkommen til å prøve de nyutviklede gruppetimene Natural Movement @ Spenst og Exeo Parkour Step @ Spenst. Konseptene er utviklet av Dominic Cieszynski. Han er verdenskjent for sin utøvelse av Parkour og en av pådriverne for å få Parkour godkjent av IOC som en Olympisk gren. Dominic var en av de som møtte IOC på ungdoms-OL på Lillehammer, der Parkour ble godkjent som Olympisk gren. Han skal kjøre timer to dager i uken hos Spenst Brygga, som er det første treningssenteret i verden som kjører disse timene. Vi kjører timene onsdager kl.06.00-07.30 og lørdager kl.13.00-14.30.

Natural Movement @ Spenst.
Naturlig bevegelse er en kompleks form for trening som ikke direkte kan sies å være “fettforbrenning” eller ha muskelbygging som hovedmål. Istedet, fokuserer vi på å gjøre kroppen sterk, mobil, fleksibel og rask. Alle medlemmer vil lære å bevege seg I forskjellige komplekse mønster. En sterk og funksjonell kropp er en sunn kropp.
Å delta på disse gruppetimene vil hjelpe deg til å bygge fundamenter som er viktig i andre disipliner og aktiviteter og som vil øke din totale ytelse, - kroppens bevissthet og helse. Konstant å lære nye bevegelser og mønster vil stimulere hjernen. I interaksjon med omgivelsene og andre mennesker i en gruppe er et hovedfokus for oss. Du vil lære hvordan du kan trene alene, med eller uten enkelt utstyr, med en partner eller i en gruppe. Du vil lære å løse problemer og bevegelsesmønster. Du vil løpe, hoppe, lande, krabbe, henge/svinge, rulle – bevege deg som et dyr, leke og nyte deg selv. Du vil utvikle din egen komfortsone.

Exeo Parkour Step @ Spenst.
Ta ditt første steg inn I Parkour. En perfekt start og forberedelse inn i den fantastiske verden av parkour. Lær riktig landing og startteknikker, fotplassering og styrke på kroppens nedre del. Bli kjent med og komfortabel med, å hoppe fra et hinder til et annet. Hastighet, nøyaktighet, presisjon, teknikk, stryke og eksplosiv funksjon. I disse klassene vil vi benytte vanlige aerobic step på mange kreative måter, - vi tenker på “utsiden av boksen” og har det moro. Treningen passer for alle og gir deg en basis som du har stor nytte av hele livet.
Medlemmer får prøve konseptet gratis i hele mars og kan ta med seg en venn til gratis prøvetime.

Teen Training kommer i Mars

Teen Training kommer i Mars

Teen Training

 

Teen Training er en gruppetime som er tilpasset ungdom i alderen 12-18 år. Timen er organisert som stasjonstrening, hvor vi jobber med både styrke- og kondisjonsøvelser. Øvelsene er enkle, og deltakerne bruker stort sett sin egen kroppsvekt som belastning, eventuelt bruker vi strikk eller manualer/stang med lette vekter. Deltakerene vil få både enkle/mer avanserte alternativer, slik at treningen kan tilpasses deres nivå. Med maksimalt 14 deltakere på timen, har instruktøren god oversikt over deltakerne og kan korrigere teknikk underveis. Timen inkluderer felles oppvarming, samt uttøying etter stasjonsøkten.

Denne timen er Gratis for medlemmer og koster 100,- pr gang for ikke medlemmer.

Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon