Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no


Forrige
Neste
Lettere Ned med Cathrine

Lettere Ned med Cathrine

Bli med Cathrine på Lettere Ned kurs, i gruppe eller en til en. Vi gir kurs i livstilsendring gjennom Mestring-Mat-Morsjon. Cathrine kjører informøte mandag 8.september kl.19.30 i Spenst Bryggas lokaler. Oppstart for kurset er 15.september. Vi garanterer resultat, så dette bør du prøve, dersom du ønsker å redusere vekt og endre livsstil.

Unike nye medlemskap lanseres nå!

Unike nye medlemskap lanseres nå!

Under medlemskap og prisliste finner du alt om våre unike nyutviklede medlemskap, gjeldende fra 20.juli 2014. Se http://www.spenstfredrikstad.no/wsp/spenst_fredrikstad/webon.cgi?func=show&func_id=6300&table=PUBLISH&template=priser&OPEN=6100&HEAD=Prisliste

Meld deg inn i september og betal kr.299 per måned!

Meld deg inn i september og betal kr.299 per måned!

Kontantabonnement: Dette abonnementet var en suksess i juli og august. Vi har i dag blitt nedringt av medlemmer og nye medlemmer som ønsker at vi fortsetter med kontantabonnement ut september. 

Betal ditt fullservicemedlemskap for et år og du betaler kun kr.299 per måned. Kontantabonnement koster kr. 3588. Engangs innmeldingsavgift er kr.299(hvis du ikke allerede er medlem). Beløpet betales i sin helhet ved innmelding og gir rett til full bruk av senteret i et år fra innmeldingsdato.

Fri gjestetrening mellom Spenst-sentrene i Østfold

Fri gjestetrening mellom Spenst-sentrene i Østfold

Nå kan du trene som gjest på alle Spenst sentrene i Østfold, Moss, Fredrikstad, Halden og Sarpsborg. Husk Spenst medlemskort og skriv deg på gjestelisten i resepsjonen når du benytter annet senter enn der du er medlem.

  Levert av Spectra AS - Powered by Webon