Gjestetrening

Gjestetrening

 

Gjestetrening i sommer til kun 

499,- pr mnd.

Gjelder fra Juni t.o.m. August 2016

Teen Training

Teen Training

Barn og ungdom som trener styrke blir både sterkere og sunnere, samtidig som de kan forebygge skader og gjøre det bedre i andre idretter. Dessuten er andelen skader i denne gruppen lavere enn i andre typiske barneidretter. Alt dette såfremt styrketreningen utføres under god veiledning og med riktig teknikk.

På Spenst Brygga tilbyr vi styrketrening i gruppe for barn og ungdom mellom 12-18 år. Øvelsene vi bruker er forskjellige fra gang til gang, og målet er at treningen skal være morsom, variert og trygg. Deltakerene blir hele timen veiledet av personlig trener, og treningen kan tilpasses hver enkelts nivå.

Gruppetimen heter Teen Training og går hver mandag kl. 15:45, frem til skoleferien. Timen er gratis for våre medlemmer og koster 100 kr per gang for ikke-medlemmer. Prøvetime er gratis, dersom du ikke har vært med tidligere.

Egen veileder for unge.

Kjære medlem! Vi prøver hele tiden å forbedre vårt tilbud til våre medlemmer. I dag kan vi infomere om at vi øker fokus på våre medlemmer fra 12-16.år. 

les mer

Sportmann hos Spenst Brygga

Kjære medlem. Vi har innledet et samarbeid med Sportmann. Dette betyr i første omgang at du kan finne nye produkter fra Kari Traa og Nike i vår shop i resepsjonen. Velkommen til julehandel!

Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon