Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no


Forrige
Neste

Åpen uke fra 22.februar-1.mars

Åpen uke! I tiden 22.februar-1.mars tilbyr vi i Spenst Brygga åpen uke. Som medlem tilbyr vi deg ta med en venn, flere venner, familie eller bekjente til å teste vårt senter en hel uke, helt gratis. Den enkelte får tilgang til å benytte senteret fullt ut i studio og på ønskede gruppetimer. Vi setter pris på om du deler info med dine venner på facebook!

Tour The Spenst starter 1.februar!

Tour The Spenst starter 1.februar!

Bli med på den store styrekprøven hos Spenst Brygga! Vi sykler 54 mil, fra Oslo - Trondheim. Vi sykler i tiden 1.ferbuar - 1.mai, slik at du kommer i form til vår og sommer. Alle som gjennomfører får en flott Spenstsekk. Vi trekker også ut flotte premier blant deltakerne. Påmelding skjer via resepsjonen fysisk, per mail eller telefon. Påmeldingsavgift er kr.150. 

Lettere Ned Kurs starter!

Lettere Ned Kurs starter!

Nå kan du melde deg på Lettere Ned kurs, med oppstart 26.januar kl.17.00. Start 2015 på en god måte med mestring-mat-mosjon!

Sportmann hos Spenst Brygga

Kjære medlem. Vi har innledet et samarbeid med Sportmann. Dette betyr i første omgang at du kan finne nye produkter fra Kari Traa og Nike i vår shop i resepsjonen. Velkommen til julehandel!

  Levert av Spectra AS - Powered by Webon