Solarium

Solarium

Vi har Solarium. Vi har innstallert to flotte Luxura Bling solarier. Priser får du i resepsjonen. Medlemmer har fordelaktige priser. 

PT Tina

PT Tina

Vi ønsker Tina Madeleine Larsen velkommen som innstruktør og PT!
Litt om meg:
Mitt navn er Tina Madeleine Larsen, jeg er 24år og bor i Larkollen.
Jeg har alltid vært aktiv og elsket å drive med sport. Jeg har i alle år drevet med turn, og avsluttet min karriere i 2012 etter å ha vunnet Norgesmestertittel og kongepokal. Da bestemte jeg meg for å begynne å løfte vekter, og jeg ble forelsket i crossfit og vektløfting. Å løfte vekter ble en avhengighet. I slutten av 2015 bestemte jeg meg for å konkurrere i Fitness, og jeg begynte å rette både trening og kosthold deretter. Jeg fant en kategori som passet meg perfekt - nemlig Womens Fitness (bestående av friprogram + symmetri) - der jeg får kombinert alt fra min tidligere treningsbakgrunn. Etter bare ett år som Fitnessatlet har jeg blant annet oppnådd å vinne både Norgesmesterskap, Nordisk Mesterskap, fått 3.plass i Europamesterskapet og 6.pass i Verdensmesterskapet, alt i 2016. Jeg elsker virkelig det jeg driver med!
Jeg har tidigere gått toppirettlinjen på St. Olav VGS, samtidig som jeg har tatt ulike trenerkurs innenfor turn, basistrening og crossfit. Jeg har studert personlig trener på Active Education i Oslo og har også planer om å studere videre for å utvikle meg som trener og intruktør. Jeg har jobbet innenfor trenerbransjen i mange år, og brenner for å hjelpe andre til å oppnå treningsglede, utvikle en sunn livsstil og nå nye mål.

NYHET

NYHET

SAMARBEIDER FOR BEDRE HELSE & LIVSSTIL.


SPENST Norge og Berit Nordstrand har inngått et samarbeider for å tilby et nytt og spennende livsstils kurs på sine treningssentre rundt om i Norge.

En ny start er en metode hvor du trinn for trinn lærer deg enkle byttetriks i matveien, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten.

En ny start kurs skal tilbys på en rekke Spenst sentre fra nyåret og vi i Spenst Brygga starter kurs Mandag 16.01.16 kl 1700

Er du interessert i å høre mer om kurset, 

For mere info eller påmelding kontagt Jeanette Bjerke på mail: jeanette.bjerke@spenst.no 

Berit Nordstrand

Berit Nordstrand

Spenst Brygga starter snart opp kostholdskurs i regi av Berit Nordstrand.

Kurset passer for alle. Her vil du lære om kosthold, hva maten gjør med magen vår, og enkle tips til sunn mat i hverdagen.

Ønsker du mer informasjon, send mail til: jeanette.bjerke@spenst.no

Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon