Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no


Forrige
Neste
Gavekort til jul!

Gavekort til jul!

Kjære Spenst venner! Nå har vi gavekort i resepsjonen. Kjøp et gavekort til en du setter pris på til jul eller bursdag, så bidrar du til bedret helse livskvalitet. Hvilken gave kan være nyttigere enn det? Et gavekort kan for eksempel brukes til medlemskap, til PT-timer, eller til økt kunnskap om kosthold og trening.

Novemberkampanjen Spenst Brygga

Novemberkampanjen Spenst Brygga

I følge VG har Elixia og Sats økt sine medlemspriser med opp til 77% denne høsten. Spenst Brygga øker ikke sine priser og tilbyr nye spennende medlemskap, god service og topp moderne lokaler og utstyr. Dersom du ikke allerede er medlem er det på tide å vurdere oss nå. Du er velkommen til gratis prøvetime.

Unike nye medlemskap lanseres nå!

Unike nye medlemskap lanseres nå!

Under medlemskap og prisliste finner du alt om våre unike nyutviklede medlemskap, gjeldende fra 20.juli 2014. Se http://www.spenstfredrikstad.no/wsp/spenst_fredrikstad/webon.cgi?func=show&func_id=6300&table=PUBLISH&template=priser&OPEN=6100&HEAD=Prisliste

Fri gjestetrening mellom Spenst-sentrene i Østfold

Fri gjestetrening mellom Spenst-sentrene i Østfold

Nå kan du trene som gjest på alle Spenst sentrene i Østfold, Moss, Fredrikstad, Halden og Sarpsborg. Husk Spenst medlemskort og skriv deg på gjestelisten i resepsjonen når du benytter annet senter enn der du er medlem.

  Levert av Spectra AS - Powered by Webon