Spenst Brygga, Fredrikstad
Dampskipsbrygga 12-14
1607 Fredrikstad
Tlf. 48317400
E-post morgan@spenst.no.


Forrige
Neste
Grill og tren onsdag 3.juni!

Grill og tren onsdag 3.juni!

Vi feirer at Spenst Brygga snart har vært åpent i tre år. Vi inviterer til treing og grilling i Kirkeparken kl.17.00 onsdag 3.juni. På programmet har vi:

Kl.1700-1730 løp med Tanja.
Kl.1730-1830 Bodypump Jeanette Cathrine.
Kl.1830-1900 bodybalance med Tove.

I tillegg er gutta som griller rå!

Egen veileder for unge.

Kjære medlem! Vi prøver hele tiden å forbedre vårt tilbud til våre medlemmer. I dag kan vi infomere om at vi øker fokus på våre medlemmer fra 12-16.år. Vi er heldige som har fått Brage Berg til å jobbe spesielt mot denne aldersgruppen. Brage er selv seksten år og han kommer til å veilede og sertifisere våre yngste medlemmer, og han kommer til å kjøre bootcamp og styrketimer tilrettelagt for denne gruppen. Når du som er i alderen 12-16.år meldes inn hos Spenst Brygga, så vil Brage være den som tar kontakt med den enkelte om veiledning. Vi er så vidt vi kan se det eneste senteret i Fredrikstad som starter medlemstilbud fra fyllte tolv år. Fint om dere deler dette med vennene deres her på facebook, så kommer Brage godt i gang med å bistå dere unge.

Vervekampanje ut april!

Vervekampanje ut april!

Nå kan du verve en venn og få en flott og vanntett Spenstsekk. Du er også med i konkurransen om å vinne tre måneders gratis trening. Kampanjen varer ut april 2015. Lykke til!

Tour The Spenst starter 1.februar!

Tour The Spenst starter 1.februar!

Bli med på den store styrekprøven hos Spenst Brygga! Vi sykler 54 mil, fra Oslo - Trondheim. Vi sykler i tiden 1.ferbuar - 1.mai, slik at du kommer i form til vår og sommer. Alle som gjennomfører får en flott Spenstsekk. Vi trekker også ut flotte premier blant deltakerne. Påmelding skjer via resepsjonen fysisk, per mail eller telefon. Påmeldingsavgift er kr.150. 

  Levert av Spectra AS - Powered by Webon